top of page
bgimagesblue3.png

IT-forretningsudvikling 

FirstConnect hjælper dig og din virksomhed med IT-forretningsudvikling. I dit samarbejde med FirstConnect får du:

  • En uafhængig og neutral rådgiver, der kun tænker på dine bedste interesser 

  • Sikkerhed for, at alle leverancer lever op til dine krav og forventninger 

  • En enkel og glidende projektledelse, der arbejder på at sikre, at projektet når målene til tiden og inden for budgettet 

  • En stærkere forståelse af projektet, da FirstConnect kan formidle kompleks teknologi på en enkel og forståelig måde 

Kompetent rådgivning

FirstConnect bygger på 25 års erfaring i IT-forretningsudvikling med stærk ekspertise indenfor Microsoft Nav, Microsoft Business Central og E-conomic.

 

FirstConnect har, med 13 års erfaring indenfor mode- og livstilsbranchen, en bred viden om både Wholesale B2C, B2B og Retail.

Michael tilbyder at påtage sig rollen som kundens "mand" og rådgiver ifm. større IT- og forretningsprojekter, hvor leverancen udføres af andre leverandører. Michael fungerer som en neutral, uafhængig tredjepart, der sikrer, at dine interesser beskyttes, og at dine mål nås. 

Michaels dybe forståelse af både teknologi og forretning gør FirstConnect til den ideelle samarbejdspartner til at vejlede og rådgive dig i at træffe de rigtige beslutninger i projektet.

Michael arbejder sammen med både leverandøren og din organisation for at sikre, at alle leverancer matcher dine krav og forventninger. 

Målet er at opnå en effektiv og samarbejdende projektmodel, der muliggør at opnå projektmålene på den mest effektive måde. Sammen arbejder vi hårdt for at sikre, at projektet forløber glat og uden forstyrrelser. 

 

Kære kunde. Vælg Micheal som din mand til rådgive og sikre, at dit næste IT- og forretningsprojekt bliver en succes.

IMG_7261.JPG
ref.png
ref2.png
ref5.png
ref3.png
ref6.png
bottom of page