top of page
bgimagesblue2.png
IMG_7261.JPG

FirstConnect

FirstConnect blev grundlagt med det formål at hjælpe kunder med at finde gode løsninger inden for produktdatahåndtering og dataintegration generelt.

Baggrunden for dette ønske stammer fra min tidligere erfaring som IT-manager og forretningsudvikler i modebranchen - blandt andet Ball-Group, BTX og Brands of Scandinavia a/s,- hvor jeg dagligt oplevede stigende krav og forventninger fra både virksomheder og kunder, herunder behovet for korrekte produktdata, fleksibilitet og hurtig markedsintroduktion.

Jeg har mere end 15 års erfaring i modebranchen, hvor jeg har arbejdet med implementering og videreudvikling af IT-løsninger som ERP, B2C, B2B Retail og PLM.

 

Jeg har dækket mange forskellige roller, herunder projektleder, arkitekt og udvikler, hvilket giver mig en bred vifte af kompetencer til at arbejde på tværs af organisationen og kombinere IT og forretningsmæssige perspektiver.

FirstConnect blev grundlagt tidligt i 2022, og siden da har det været en fantastisk rejse med spændende kunder og opgaver, hvor jeg kan bruge min erfaring til at rådgive om og levere gode PIM- og integrationsløsninger til mine kunder.

Contact
Artboard 1.png
BILLUND

Kontakt

Din besked er sendt

FirstConnect

Lillevang 95

DK–7190 Billund

CVR  32295037

+45 23 93 53 20

info@firstconnect.dk

Sider er bygget af © hege.dk

bottom of page