top of page
bgimagesblue2.png

Plytix Pim

Plytix PIM er et skybaseret produktinformationsstyringssystem designet til at hjælpe virksomheder med at administrere deres produktdata enkelt og effektivt.

 

Plytix PIM indeholder avancerede værktøjer til datastyring, produktkategorisering og oprettelse af indhold, hvilket gør det nemt for teams at samarbejde om produktinformation på tværs af forskellige afdelinger.

FirstConnect som PIM samarbejdspartner

De sidste 15 år har Michael fra FirstConnect arbejdet med mode og livstilsbranchen, det meste af tiden ”internt” hos danske Fashion virksomheder som IT manager.

Michael har selv dagligt oplevet udfordringer med de mange kollektioner og Express produkter. De hårdere deadlines internt og eksternt samt  krav om mere og bedre Contents.

Den erfaring deler Michael gerne,

Der stilles store krav til PIM systemet. PIM skal kunne integreres med virksomhedens andre systemer Som ERP, Webhops, B2B, POS, B2A mv.

 

Der kræver også gode masterdata gennem hele virksomheden, og der skal være styr på, hvilke systemer der ejer hvilke data.

 

Organisationen skal internt også være på plads. Hvem har ansvaret for hvad, hvornår og hvordan.

Michael hjælper jer trygt igennem hele processen: 

 • Rådgiver jer ud fra jeres behov

 • Sikre opbygningen af den rigtige datastruktur.

 • Implementering af gode processor omkring masterdata og produktdata.

 • Hjælpe med integration til alle interne og eksterne systemer/kanaler

 • Samarbejder godt sammen med dig og jeres It leverandør,

 • Sikre jer den bedst ROI

Tag fat Micahel på +45 23935320, for en uformel samtale om PIM og Plytix.

Hvorfor Plytix PIM

 

 • Bedre overblik over produktdata

 • Forøget effektivitet

 • Øget synlighed og salg

 • Hurtigere Time to Market

 • Forbedret produktdatakvalitet

 • Forøget konverteringsrate 

 • Forøget konkurrenceevne

 • Stå stærkt i fremtiden - indfri de omskiftelige og voksende krav til produktdata, Blockchain og transparency?

Løftet konverteringsraten med 30%

Jeg har arbejdet sammen med Michael og FirstConnect, der har bistået med implementeringen af Plytix PIM system, samt integration til Shopify Plus og Microsoft Navision hos Skechers i Skandinavien

Løsningen er en del en større migrering fra Magento 1 til Shopify Plus; et projekt der har løftet konverteringsraten med 30% for Skechers webshops, og har givet mærkbare omsætningsmæssige resultater.

Den endelige løsning er fuldt automatiseret og integreret mellem Shopify, Plytix og øvrige digitale marketingkanaler, så produktdata, herunder automatisk billedretouchering, produktoprettelse, lagersynkronisering mm., flyder automatisk mellem Shopify, Plytix, Klavyio, Google/Data feedwatch og Facebook.

Hele vejen igennem projektet har der været demonstreret et meget højt niveau af faglighed, og vi har hos Skechers været i meget trygge hænder. Vi er meget tilfredse med den endelige løsning.

Martin Vad Jespersen,
Head of eCommerce, Sports Connection // Skechers

Data Processing
Tube Lights

Fordelene ved Plytix PIM

Plytix PIM er et skybaseret produktinformationsstyringssystem designet til at hjælpe virksomheder med at administrere deres produktdata enkelt og effektivt.

Med Plytix kan I centralisere jeres produktoplysninger, strømline distributionen af produktdata og forbedre jeres overordnede datakvalitet.

Plytix PIM indeholder avancerede værktøjer til datastyring, produktkategorisering og oprettelse af indhold, hvilket gør det nemt for teams at samarbejde om produktinformation på tværs af forskellige afdelinger.

Uanset om du er en lille virksomhed, der lige er startet, eller større organisation med et entreprise miljø, er Plytix PIM et vigtigt værktøj til styring af dine produktdata og fremme af vækst.

Platform kan skaleres efter jeres behov i takt med jeres vækst og behov. Uanset hvad du vælger inkludere det altid ubegrænset antal af brugere.

bottom of page